Beste ouw zakken, commilitones, toekomstige nieuwe leden en sympathisanten

Dit jaar is een uitzonderlijk jaar voor onze club aangezien ze 70 jaar geleden, op 5 februari 1954, opgericht werd door Franciscus Phlippo. Het is dan ook een hele eer om op de 70ste verjaardag van de club aan het hoofd te staan. Samen met mijn geweldig team van 17 fantastische mensen zullen we er alles aan doen om deze lustrum zo spectaculair mogelijk te maken. Het zal een onvergetelijk lustrum worden waarbij we vooral de focus zullen leggen op onze 3 waarden: Solidariteit, collegialiteit en samenhorigheid.

We starten ons lustrum met de openingsweek die zal plaatsvinden van 18 tot 22 september. Dit is een week die voor vele al bekend in de oren zal klinken maar voor degene die het niet weten, vatten we het even samen. In deze week krijg je van ons als lid een hele week GRATIS ontbijt op KdG, GRATIS lunch in ’t Vervolg (ons stamcafé die voor de ene al heel bekend is en voor de andere enkel nog maar bekender zal worden), leuke spelletjes overdag aan ’t Vervolg en er zullen ook leuke prijzen te winnen zijn! Ook zeker niet te vergeten: onze middag TD met GRATIS vat! Dit is de ideale manier om op verschillende manieren ons praesidium te leren kennen en zelf te ontdekken hoe een leuke club wij wel niet zijn!

Buiten de openingsweek organiseren wij ook elke periode cultuur- en sportactiviteiten! Zo organiseren onder andere: een wandeling door Antwerpen, een bezoek aan de kerstmarkt, etc. Ben je eerder een sportief type? Dan is misschien onze voetbalploeg iets voor jou! Voor de feestbeesten onder ons zijn er natuurlijk onze welbekende woensdagfeestjes met shotjes aan €1! Onze club biedt voor ieder wat wils! 

Bevalt dit je helemaal? Word dan lid van onze club! Een lidkaart kost maar  €10 en je krijgt er een heleboel voordelen mee zoals:

–   GRATIS ontbijt op KdG

–   GRATIS lunch in ’t Vervolg

–   Goodiebag vol handige spullen (drankjes, snacks,…)

–   Korting op onze TD’s

–   Deelname aan onze sportactiviteiten

    (veldvoetbal,volleybal,…)

–   Samenvattingen en studeersessies

–   Veel nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen voor

    het leven

Eligia organiseert ook een doopweek maar dit is NIET verplicht als lid om deel te nemen. Wij gaan ook verder op het voorgaande jaar waar wij vooral willen inspelen op de 3 waarden van Eligia: Solidariteit, collegialiteit en samenhorigheid.

Hopelijk zien we jullie snel terug in dit bangelijk lustrumjaar!

Ut vivat, crescat et floreat,

Jari Hellemans

Sport 2022-2023

Praeses 2023-2024