“Come to the Eligia side, we have beer.”

Hoe lid worden?

Aan elk begin van het nieuwe schooljaar worden er lidkaarten verkocht op Karel de Grote Hogeschool Groenplaats. In de eerste week van het schooljaar houden wij namelijk onze openingsweek. Een openinsweek? Watte?? Wel, dit betekent dat ook wij het nieuwe schooljaar gaan openen. Elk jaar opnieuw is er een nieuw praesidium. Zij gaan er alles aan doen om jullie te overtuigen om lid te worden! Onze club kan worden herkent aan geel-blauwe linten. Als je interesse hebt om je lid te maken, zullen zij zorgen dat je een lidkaart krijgt. Naast een lidkaart krijg je ook nog een bandje voor de openings TD en een goodiebag met enorm veel voordelen. Tijdens de openingsweek voorzien wij onze leden ook van gratis ontbijt en middageten. Das toch om van te smullen, hé?

Niet enkel tijdens de openingsweek kan je lid worden maar ook gewoon tijdens het schooljaar. In ons stamcafé, ‘t Vervolg Melkmarkt 9 Antwerpen, vind je meestal wel een praesidium lid die je hiermee kan helpen. Een lidkaart kost €10 maar je krijgt voor 10 x die prijs andere voordelen in ruil.

 

Voordelen lidmaatschap bij Eligia:

  1. Gratis eten en activiteiten tijdens de openingsweek en de kiesweek
  2. Leer andere studenten in Antwerpen kennen
  3. Wekelijks feestjes en/of activiteiten
  4. Een thuishaven voor jou en andere studenten
  5. Korting op al onze TD’s en activiteiten (bierbowling, bierfiets e.d.)
  6. Gratis goodiebag met kortingsbonnen in heel Antwerpen
  7. Vrienschappen voor het leven
  8. 2 Gratis consumpties in ‘t Vervolg tijdens openinsweek

Het doel van een studentenclub is zowel professionele activiteiten als activiteiten voor in de vrije tijd te voorzien voor zijn leden aan studentikoze prijzen. Daarom nodigen wij jullie allemaal uit om lid te worden van Eligia en samen met ons aan een vruchtbare (niet te letterlijk nemen pleas) studententijd te bouwen.