Berre Devos

P.R. 2018-2019

 

Bijnaam: Barry

Burgerlijke stand: Single

Quote: “Ik ben geen danser, ik ben een tooghanger.”

Trakteer mij op: Duvel

 

Gedoopt zijnde in het illustere jaar van 2014 heeft deze jongen er stillaan genoeg van gehad om elke keer met schachten verward te worden, en heeft hij besloten om eindelijk een praesidium functie op zich te nemen. Den Berre (Barry,Berry) zal dit jaar onze PR zijn en de goede contacten met onze sponsors onderhouden.

Buiten dagelijks mailtjes en telefoontjes te plegen vind je hem in de lessen van de richting Accountancy en Fiscaliteit, vooral om zijn prachtige Frans bij te schaven. Ook zal je hem zonder fout elke dinsdag tijdens happy hour met een meter bier of twee, met de bijbehorende dobbelbak voor zijn neus in ’t Vervolg zien zitten. Laat je zeker niet tegenhouden om je er bij te zetten en een spelletje 1-2’en mee te doen tot in de vroege uurtjes!

Onze PR is op het moment van het schrijven van dit tekstje nog single dus moest je interesse hebben, waag je kans! Naar het schijnt heeft hij een zwak voor alles wat van de parking komt, dus moest dat het geval zijn heb je alvast een streepje voor. Ook heb ik ergens het gerucht gehoord dat hij een schaampintje er wel eens voor over zou hebben..

Al bij al, ook al pesten we hem maar al te graag, blijft hij een topkerel om mee ene te gaan drinken. Ik kijk alvast uit naar dit jaar met hem als PR!

Dixit,

Wouter Hulstaert

Cantor 2017-2018

Cantor 2018-2019