?Vanaf 18 september is Eligia weer te vinden op KdG Campus Groenplaats voor onze geweldige openingsweek! ?


We zullen klaar staan op de campus met een standje vol informatie over ELIGIA! Je kan hier al je vragen stellen over het studentenleven, je studierichting of gewoon een kort babbeltje komen doen met het praesidium!
?HONGERTJE ? ?
Wat is een openingsweek zonder GRATIS ontbijt en GRATIS warme lunch dat je zo kan meepakken? Elke dag kan je aan ons standje langskomen om je honger en dorst te lessen en te genieten van onze culinaire hoogstandjes!

?ACTIVITEITEN OVERDAG ?
Even een pauze tussen de lessen door? Kom dan naar ‘t Vervolg want daar zullen we klaarstaan met elke dag nieuwe cultuuractiviteiten en leuke spelletjes!

?WOENSDAGFEESTJES?
We verwelkomen jullie op woensdag graag op ons woensdagfeestje met shotjes voor €1! Het eerste woensdagfeestje gaat een speciale editie worden heb ik gehoord dus kom zeker een kijkje nemen! Uiteraard zijn wij de rest van de week ’s avonds ook aanwezig in ons geliefd stamcafé! Ook sluiten we graag de week af met onze middag TD op vrijdag! ?

‼️LID WORDEN bij Eligia? ‼️
Dit kan je worden aan ons standje maar ook online! Voor slechts €10 ben je lid van dé club van ‘t stad en je krijgt er een leuke goodiebag bij vol kortingen, drankjes en snacks! Met deze lidkaart kan je ook 2 GRATIS consumpties krijgen in ’t Vervolg!

?Waar kan je ons vinden? ?
KdG Campus Groenplaats
Geraak je niet op de juiste campus op de dagen dat wij er staan? Dan kan je altijd langs ons geliefde stamcafé ‘t Vervolg passeren. Daar zal een deel van ons praesidium zitten die ook met veel plezier antwoord op al jullie vragen.
En natuurlijk zijn zij er ook altijd te vinden voor een drankje.

Wij hopen jullie snel te zien!