Soraya Verhue

Media 2018-2019

 

Bijnaam: Soya

Burgerlijke stand:  Relationship has 12 letters but then again so does letsgetdrunk

Quote: “Gaan we dansen?” “Kriek met een rietje, alstublieft”

Trakteer mij op: Malibu pineapple

 

Ik heb de eer om onze Media, Soraya aka Soya (boter), voor te stellen. Of dit nog echt nodig is weet ik niet want je hebt haar sowieso al eens gezien in ’t Vervolg als je daar al bent geweest. Ze staat daar namelijk elke dinsdag en woensdag te dansen, al dan niet op de tafels. Soraya is een studente van 20 jaar die Event- en Projectmanagement studeert. Ze zorgt er altijd voor dat er nooit een saai moment is op een feestje. Indien er niemand op de dansvloer staat zal zij er voor zorgen dat er terug volk staat.

Bij een feestje hoort natuurlijk ook drank en Soraya drink ALTIJD een kriekske (in het flesje met een rietje uiteraard) of een waterke. Met momenten kan daar wel eens een tequila shotje bij, dus mag je haar dat altijd trakteren!

Als Soraya niet aan het feesten is zal je haar waarschijnlijk wel ergens bij een desserten winkel tegenkomen want Soraya haar dieet bestaat grotendeels uit cookie dough, cupcakes en donuts. Ook al eet ze zoveel desserten, toch blijf ze het hele jaar rondlopen met een perfect summer body. Hoe ze dat doet is voor mij ook een mysterie. Buiten al dat eten en feesten is Soraya vooral ook een goeie vriendin waar ge zeker op kunt rekenen. Zo zal je altijd met haar een goed gesprek kunnen voeren of zal ze een goeie slaapplaats voor je regelen indien je niet meer thuis geraakt.

Al bij al is Soraya echt een topgriet die je zeker wilt leren kennen en waar ge echt mee wilt gaan feesten. Ze is dus zeker iemand die ge wilt leren kennen!

 

Dixit,

Alec Schoenmaekers

Ab-actis 2018-2019