Stefanie Van der Straeten

Quaestor 2018-2019

 

Bijnaam: Stefke

Burgerlijke stand: Single but ready to mingle

Quote: “Kriek met een rietje aub.”

Trakteer mij op: Rum cola

 

Waar zal ik beginnen, Stefanie is een zeer spontane en goedlachse meid. Ze helpt je altijd wanneer je het nodig hebt en heeft altijd een glimlach klaar om je terug op te vrolijken. Als ze iets wilt gaan doen stuurt ze half haar contactenlijst en dan vindt ze meestal wel iemand om het beest mee te gaan uit hangen.

Stefanie zit zo nu en dan eens in ‘t Vervolg en daar gaat ze naar toe met de veronderstelling niet te veel te gaan drinken. (Ik denk dat wij allemaal wel met zo’n ingesteldheid vertrekken). Maar iedereen weet dat da altijd verkeerd afloopt, zo ook met Stefanie. Samen met Soraya vliegen ze dan in de kriekskes MET EEN RIETJE! Het duurt dan ook niet lang of ze staan met twee in het midden van de dansvloer hun beste dansmoves te tonen.

Al vanaf de doop hadden we ontdekt dat Stefanie niet zo goed tegen den drank kan. Wanneer ze u voor den tweede keer ‘Heey!’ kwam zeggen wist ge hoe laat het was. Na een heel jaar als por bij Eligia besliste Stefanie om op te komen in mijn team en leerde ik haar pas echt beter kennen. Haar functie als Quaestor heeft ze met glans afgelegd en deze krijgt ze dan ook. Maar waar ik na dat jaar toch nog steeds van verschiet, is dat ze nog altijd niet kan drinken. De ontgroening! Wat was me dat… Madam komt terug, zo zat gelijk ne patat! ‘’Kheb niet moeten spauwen!’’. Met een waterke in de hand stond ze daar maar te face time met god knows who en verstond ge geen woord meer van wat dat ze aan het vertellen was.

Stefanie ge zijt me der één ze! Dees ga een top jaar worden en gij gaat dat super goed doen als Quastor 😉

Dixit,

Sara Van Ouytsel

Schachtentemmer 2017-2018

Vice-Praeses 2018-2019