Sara van Ouytsel

Schachtentemmer 2017-2018

Vice-Praeses 2018-2019

 

Bijnaam: Geen, word jij de toekomstige uitvinder van Sara haar bijnaam?

Burgerlijke stand:  Samenwonend met ouwe zak

Quote: “Geft is nen blikker.”

Trakteer mij op: Witte martini of amaretoo sour

 

OMFG! Ik heb gewoon de eer om mijne Vice voor te stellen! Ik zal maar beginnen met te laten weten dat je gewoon Sara mag zeggen want haar achternaam “van Ouytsel” (ofzoiets) is moeilijk te schrijven of te zeggen. Ons Sara is afkomstig van Heist op den Berg en dat is te merken aan haar (soms iets wat plat) accent. Zo zegt ze ook bijvoorbeeld “blikker” tegen een blikje bier.

Ik weet uit persoonlijke ondervinding dat Sara goed speelt met lange zwarte fluiten! Maar dezer dagen heeft ze haar klarinet opgeborgen en bespeelt ze eerder ne piccolo. Of ze daar ook goed in is moet je aan haar wederhelft vragen. JA de wulpse brunette is al van straat!

Als je ons Sara tegenkomt in het VV moet je niet bang zijn als ze je vuil aankijkt. Ze is waarschijnlijk aan het denken wat haar volgende drankje gaat zijn of ze denkt terug aan haar schaampint van vorig jaar. Als ze niet vuil aant kijken is, is ze waarschijnlijk te vinden op de dansvloer waar ze zich thuis voelt.

Als je haar beter wilt leren kennen, wees niet bang en begin er gewoon mee te praten want zij is een van de sociaalste en chillste griet dat er rondloopt. Ik kijk er al vast naar uit om met haar een zalig lustrum jaar te hebben!

Ps: als je haar overdag niet vindt:, ze is de persoon die in haar onesie haar roes aan het uitslapen is op het terras vant Vervolg!

Dixit,

Rik Peeters

Schachtentemmer  & Sport 2018-2019