Jef Smets

Cultuur 2018-2019

 

Bijnaam: Dancingbeertje

Burgerlijke stand:  Seksueel gefrustreerd

Quote: “Nee, ik voel em niet echt.”

Trakteer mij op: Whiskey sour

 

Onze Jef aka dancing Queen is iemand die meerdere avonden per week de dansvloer in ons favoriete café ’t vervolg laat beven. Deze jongeman was zelfs al voor de doopweek vaak te vinden in ’t Vervolg. Hij kon niet wachten om in het studentenleven te springen en heeft er nooit een seconde spijt van gehad. Integendeel, hij kon er niet genoeg van krijgen dus praesidium worden was een makkelijke keuze.

Laat zijn schattige krulletjes je niet verassen, hij is een titskanon extra ordinaire en voor je het weet val je voor zijn charmes. Als hij in zijn goeie bui is, is niemand veilig.. Jef gaat vol voor het vrijgezellen leven en geniet daar met volle teugen van. Niemand gaat ervan verschieten als hij de eerste is die een schaampint beet heeft (alhoewel hij stevige concurrentie heeft). Om zijn hart de veroveren moet je al serieus je best doen maar wie weet ben jij wel zijn uitverkorene.  Jammer van zijn sixpack die hij heeft achtergelaten en zich nu volledig focust op zijn beginnend bierbuikje.

Je zou denken dat wanneer iemand teveel drinkt er niks meer mee valt aan te vangen, maar niet zo bij Jef want dan begint hij te filosoferen over van alles en nog wat. Echt zeer boeiend allemaal! Als cultuur van dienst zal hij ons gedurende het hele jaar verrassen met geweldige activiteiten.

 

Dixit,

Berre Devos

P.R. 2018-2019