De doop van Eligia

“Welkom kutschachten en kutporren, klaar om een week lang deze onmogelijke uitdaging aan te gaan? Klaar om af te zien?  May the odds be ever in your favor.”

Nee nee, wij gaan geen hungergames beginnen en jullie gaan niemand moeten laten omkomen. Heb jij het lef en doorzettingsvermogen om bij onze club te komen? Geweldig want wij ontvangen jullie met open armen! Genoeg gezeverd, tijd om het eens echt over de feitelijke doopweek te hebben. Ja, jullie lezen het goed, wij hebben een doopweek. Als schacht of por zullen jullie verkocht worden voor een aantal vaten/bakken bier. Dit staat gelijk aan echt geld. Je meesters (vorige gedoopten van Eligia) zullen jullie een week lang ludieke opdrachten laten doen. Daarnaast zijn er ook nog toffe activiteiten georganiseerd door het praesidium en, buiten de doop zelf, nog 1 verplichte activiteit waarop jullie aanwezig moeten zijn. Bereid je voor op een vuile week, want zo hoort dat bij een doop uiteraard. Maar niet getreurd, ondanks een vuile broek en trui zal je er zeker geen scheuren aan overhouden (al maakt dat niet veel uit want na de doop kanl je die kleren toch best niet meer bijhouden).

Het belangrijkste wat jullie moeten onthouden is dat een studentendoop vooral heel veel nieuwe vriendschappen ontwikkeld. Je zal enorm close worden met je doopgroep maar ook andere schachten en porren leer je beter kennen door de activiteiten die wij organiseren. Iedereen die zich laat dopen ondergaat hetzelfde en iedereen steunt elkaar. Als iemand het moeilijk heeft wordt die geholpen. Het is dé activiteit waar je leert te vertrouwen op mensen die je pas kent. Je kan je alvast voorbereiden op een fantastische week die altijd een deel zal uitmaken van je meest gekoesterde herinneringen.

Na deze doopweek mogen jullie met trots het welbefaamde studentenlintje met trots dragen. Jullie hebben het verdiend!