De doop van Eligia

Elke keer weer een glorieuze gebeurtenis! In deze week zullen we bekijken uit welk hout je bent gesneden aan de hand van verschillende ludieke opdrachten die je door een groot deel van Stad Antwerpen zullen voeren. (Inderdaad je leest het goed, in deze week) Jullie zullen worden verkocht voor een aantal vaten / bakken bier (wat gelijk staat aan echt geld) 1 vat is 50 euro en 1 bak is 10 euro. Je meesters (vorige gedoopten van Eligia) zullen je een week lang onder controle hebben en je allerlei opdrachtjes laten uitvoeren.

Je kan je dus best al mentaal voorbereiden op het feit dat je niet altijd proper zal blijven, maar zoals je wellicht wel al eens gehoord hebt, hoort dat bij het echte studentenleven.
Een doop is niet enkel het uitvoeren van verschillende opdrachten, het is ook het begin van een vriendschap met mensen die je nooit zal vergeten, dat is ook waar een studentendoop echt om gaat.
Het is dé activiteit waar je leert te vertrouwen op mensen die je pas kent, maar die zeker en vast zullen uitgroeien tot een onvergetelijke vriendengroep.

Je kan je alvast voorbereiden op een fantastische week die altijd een deel zal uitmaken van je meest gekoesterde herinneringen.