About Us


Info:


Café 't Vervolg is hét stamcafé van Eligia, een stundentenvereniging van de Karel de Grote Hogeschool. Een bruisend studentencafé waar schachten zich een stuk in hun euhm... zuipen. De muziek staat dikwijls snoeihard. 's Avonds valt er altijd wel iets te beleven. Vooral op woensdag avond, want dan organiseert het preasidium regelmatig uitbundige themafeestjes. De ambiance is nooit ver te zoeken en het zit er dan ook regelmatig stampvol. In 't Vervolg wordt heel wat afgedanst en daar is uiteraard iedereen voor te vinden. Shake what ya mama gave ya!


Impressie:

Adres & Contact:


Adres:
Melkmarkt 9,
2000 Antwerpen

Website:
www.vervolg.be


Maps:


Indien je met tram 10 of 11 komt (deze kan je nemen aan Astrid of in het midden van de Rooseveltplaats), stap dan af aan halte Melkmarkt. Deze is gelegen op 1 minuutje wandelafstand van 't Vervolg. Indien je met de ondergrondse tram 2, 4, 7, 8 of 15 komt, stap dan af aan halte Groenplaats. Deze is gelegen op 2 minuutjes wandelafstand van 't Vervolg.

Als je met de auto komt, kan je het beste parkeren aan de kaaien of in één van de parkeergarages aan/onder de Groenplaats.