Rik Peeters

Sport en Schachtentemmer 2018-2019

 

Bijnaam: Pik

Burgerlijke stand:  Mislukte fuckboy

Quote: “Ja maar.”

Trakteer mij op: Appeljenever ice-tea

 

Met veel plezier stel ik jullie voor, onze schachtentemmer en sport, Rik. Zijn jullie klaar om getemd te worden door deze kanjer van een gast? Pas op lieve leden want den Rik ziet er dan wel onschuldig uit maar schijn bedriegt. Verder zal Rik ook zorgen voor veel actie waardoor we die bierbuikjes kunnen wegwerken.

Wanneer Rik later afstudeert in Marketing zal hij alleszins al geen eigen zaak moeten beginnen. Hij staat namelijk altijd in de schulden bij iedereen. Watch. Out. My. Friends. Ik waarschuw jullie al op voorhand. Maar ondanks Rik zijn problemen (inclusief drankprobleem) staat Jef (Cultuur) nog steeds voor hem klaar. Wist je dat dit onafscheidelijk duo zelfs op dezelfde dag verjaart?

Deze 23-jarige kanjer, ja porrekes het begint al te tellen he, is nog steeds vrijgezel. Pas op want voor je het weet trap je in zijn verleidingstrucs. Als hij je echt in zijn vizier heeft, zal hij letterlijk alles voor je doen. Al zal je wel moeten zorgen dat je dichte schoenen aanhebt want Rik is gedegouteerd van voeten. Wist je dat hij zelfs al een poging heeft gedaan om over een hek te klimmen om op de camping van zijn prooi te geraken? Uiteraard was dit een mislukte poging, want ja daarvoor bestaat security namelijk, en dus besloot hij haar maar mee te nemen vanachter op zijne fiets. Om dan 1 UUR LANG met die IJslandse griet naar zijn thuis te fietsen, want geld voor een taxi had hij uiteraard niet. Ge moet het er maar voor over hebben he.

Maar wat ik jullie zeker wil meegeven is dat Rik een hart van goud heeft. Hij is iemand die een luisterend oor bied waardoor hij de perfecte schachtentemmer is. Waaraan je nog kan zien dat hij een gouden hartje heeft, is door de zorgen die hij biedt aan zijn broertje met het downsyndroom. Niets is teveel om te doen voor hem, en dat vinden wij geweldig!

Ga dus zeker eens babbelen met deze topkerel en don’t forget, LEEN. GEEN. GELD.

Dixit,

Soraya Verhue

Media  2018-2019