Wouter Hulstaert

Cantor 2017-2018

Cantor 2018-2019

 

Bijnaam: Weukke

Burgerlijke stand:  Na 35595 schaampinten eindelijk bezet

Quote: “Ik ga dit jaar geen schaampint hebben.”

Trakteer mij op: Vodka fanta lemon

 

Ik heb het plezier en de eer om jullie Wouter aka de Weukke voor te stellen. Deze kerel vind je volgens mij bijna elke dag in ons geliefd café ’t Vervolg en dat is er zeker en vast ook wel aan te zien. De kans is groot dat hij een drankspel aan het spelen is en dat de alcohol stevig naar binnen vliegt. * Warning * Wanneer dit gebeurt , versta je echt letterlijk niks meer van wat er uitkomt bij hem.. Het lijkt wel alsof zijn tong volledig verlamd wordt, alsook begint hij iedereen graag te zien en wilt hij je, 9 kansen op de 10, wel knuffelen. Al bij al een lieve kerel dus.

Als onze cantor gaat hij ook zeer regelmatig cantussen (ondertussen al meer dan 200 cantussen) om zijn kennis bij te schaven. Op deze gelegenheden nodigt hij altijd volk uit om met hem mee te gaan. Cantussen is dan ook echt zijn ding, naast pintjes drinken of course.

Wouter is een schat van een kerel en staat altijd klaar met een luisterend oor of voor een babbeltje aan de toog. Af en toe is hij een beetje vergeetachtig maar dat heeft zo zijn charmes. Dat zien we wel aan zijn schaampinten. 😉 Iedereen herinnert hem hier altijd wel aan.

Dixit,

Matthias Van Leuven

P.R. 2016-2017

Praeses 2018-2019