Alec Schoenmaekers

Ab-Actis 2018-2019

Bijnaam: Boots

Burgerlijke stand:  Single

Quote: “We gaant vanavond rustig houden.”

Trakteer mij op: Amaretto appelsap

 

Al van in het begin was het heel duidelijk dat Alec voor Eligia gemaakt is. Tijdens de doop liep hij de hele week rond in zijn Chewbacca-pak en met een grote glimlach. Ik leerde Alec al snel kennen als iemand die altijd klaar staat voor een fris pintje en een spelleke 1-2’en. Zowel tijdens de vele feestjes en Happy hours, als tijdens de dag was (en is) Alec in ons mooie Vv te vinden. Ook een cantus slaat deze jongen nooit af!

Na een paar (VEEL) pintjes begint hij dan aan zijn andere grote liefde: SHOTS! Als Alec aan shotjes begint dan weet je dat het een speciale avond gaat worden. Zo zijn we meer dan 1x tot ’s morgens doorgegaan.

Als je ooit met Alec weggaat dan kan het wel gebeuren dat je hem kwijt bent. In dat geval raad ik je aan om even rond te kijken. De kans is groot dat hij ergens een dutje aan het doen is. Tafels, toiletten, trams, jacuzzi’s … Alec kan letterlijk overal slapen.

Alec is echter veel meer dan een ervaren drinker. Alec is ook altijd klaar voor een nachtelijk gesprek op het terras over politiek, het leven en nog zo veel meer. Hij maakt dan ook snel nieuwe vrienden maar pas op, want de kans zit erin dat hij de volgende dag niet meer weet wie je bent. Geef hem in dat geval maar snel een pintje en dan weet hij het waarschijnlijk wel weer.

Alec, dat we der weer een legendarisch jaar van gaan maken dit jaar! Ik kan nog heel veel verhalen vertellen, maar ik kan het niet beter samenvatten dan dat ene drankspel van deze zomer: ‘wij zijn debielen’, maar dan wel heel toffe debielen!

Voor de single ladies: deze leuke jongen is nog single, dus ga maar snel een babbeltje maken!

 

Dixit,

Eline Bogaert

Feestleider 2018-2019